Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Omständigheter gör henne


Instabil

En klunk öl
I en busskur
Tankarna för mig
Till den instabila kvinnan
Där en gaffel på fel bricka
Ger hen tillfälle a gaffla
Henne har jag inte ens
Knullat och redan ses
En enorm saftblandare rotera
Framför mina ögon
Inte ens snuten i Texas har en sån




Fri vers (Modernistisk dikt) av Federico Romano
Läst 383 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-31 16:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA det begås många saker i Lagens namn!
2016-06-03

  Federico Romano






Saken är den att snuten begår övergrepp, ofta, jag tänkte på det hur tänkte du Hjälte Tjuren?
2016-05-31

    Dan Myrbeck
Om dom gafflar för mycket,
kan det bli knivigt..
2016-05-31

    ej medlem längre
snuten vred sönder armen på en tjej jag träffade förra hösten. allt för att hon drack öl utomhus...
2016-05-31

  Federico Romano
Saftblandare är om jag minns rätt roterande ljus som polis och brandkår andvänder för att varna att nu är vi på väg..
2016-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano