Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En komisk syn väntade på oss då vi kom hem från akuten i söndags:-) Mina skor där jag föll var på väg uppåt. Egen bild.


Mina skor på väg uppåt.


Först brast vi i skratt

men sedan kom

eftertanken


Kanske Gud vill

ta hem mig?


"Nej" sa min vän

i norr skrattande:

"I himlen behöver

du inte skorna"...


Då kom ett annat

bevingat ord till mig

från Johannes tio


"ingen skall rycka dem

ur min (Guds) hand"


"ingen kan rycka dem

ur min Faders hand"


Lugnet och friden

inom mig var tillbaka...


Jag är i Guds hand som

räknat mina hårstrån

och inte låter en sparv

falla sin vilja förutan

Matteus tio...






Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 425 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-06-01 18:15



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Skönt att ha denna trygghet...
2016-06-05

  Niliboy
ja, vi behöver mera tid å längtan efter andlig mognad är stor!
2016-06-02

  Ljusletaren VIP
Inte så bibelsprängd som du *ler* Vad då Matteus tio ...
Gud har humor och ville visa dig det återigen. Än har du mycket ogjort så fortsätt och var den du är och njut av livet. Klok vän från norr ... säkert hen som bor i min närhet *skratt* /kram
2016-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP