Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Veta känns bäst!

Om någon lämnar dig
utan ett ord
inte mycket att göra åt
men istället för gråt
inse att det inte var
du som gick
så ta nästa ögonblick
att hamna i en bättre klick
där folk har vett och skick
och gott gehör
och lämnar aldrig nå´n
utan ett svar
för alla vill ju
veta: Varför!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-01 21:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra i fundering och i insikt!
2016-06-03

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!!!
2016-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt