Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att skriva

 

handens magik

finner tecken,

bildar ord,

skapar mening

i livets tragik

 

 

2016-06-04 10:06

 




Fri vers (Fri form) av Minkki VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-06-04 21:24



Bookmark and Share


  erkki
Finsk melankoli?
2016-06-05

  Bossepoet från Österbotten
Bra beskrivning av
det som vi kallar
mänskligt, konsten
att förmedla känslor
över tid och rum.

2016-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP