Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EBBA GRÖN PÅ VÄSTANÅN

det var sommar, sol och ebba grön på västanån

vi var varandras vänner, visste var vi kom ifrån

det skulle spelas högt och länge, gärna om igen

en doft av sunmilk och vi struntade i framtiden

för det finns ögonblick som smeker som en rullsandsbris

och det finns intryck som har dröjt sig kvar på något vis

vi tog gitarren med och satte oss vid dalälven

då blev det nya vågen-rock för hela slanten sen

just då var hela livet som en enda sommaräng

och vi bars fram av enkla toner från en skön refräng

musiken hade sammanfört ett gäng i tre ackord

sen såg vi ebba grön i skutskär, på en fritidsgård

 

 

LARZ GUSTAFSSON 6/6 2016

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 313 gånger
Publicerad 2016-06-06 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP