Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag är i paradiset

 

Om jag är i paradiset
fattar jag nog inte det
Vi kör utmed vägar
med olika hastigheter
Och en natur som växlar
mellan enahanda tallskog
och öppna landskap
Vår egen tidssvär
lever i både det ena
och det andra.
Drömmar hit och dit.
Vägen varierar, ibland
suverän raksträcka med
blommande lövskog
och ibland solgläntor
med strömmande sjöar




Fri vers (Prosapoesi) av Fredrik P. VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-06-07 15:11



Bookmark and Share


  ULJO
Livet är ingen rak resa. Det finns hur mycket kurvor som helst. Utan dem vore ju resan alldeles för enkel och trist.
2016-06-07

  KYREUS of Sweden
Vaukkärt,
lär
di säja
i Värmlann
2016-06-07

  Inkarasilas
Jävla katt som går på tangentbordet och skickar iväg kommentarer när jag inte är färdigskriven haha! Skulle skriva att en solglänta vid strömmande vatten låter som paradiset för mig, en helt ok plats att stanna livet på liksom att vara där förevigt.
2016-06-07

  Inkarasilas
Ja vem fan har sagt att livets resa är rak, fint skildrat, tror att
2016-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP