Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samlandet

samlandet blev till en norm
de som inte hade något
tappade sin röst
när gränserna drogs

makten var ett ägande
som kunde påverka hela länder
som vore de sjölejon
tränade att hoppa i tid

fördelningen upphörde
överhögheten blev ett tillstånd
som utan motstånd
utarmade sin omgivning

skolad i psykopatiska bilder
i vatten ingen inte väntat sig
i närheter ingen vill kännas vid
spiller den rike sin tomma kalk




Fri vers av andrasidan
Läst 406 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-09 00:09



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja det är ett under att de står över - begrundar idéen på att vi gett dem den platsen vare sig vi ville det eller ej, så blev vi alla lika skyldiga till deras tagna plats.... Skulle vi ha solidariserat mera gett varandra yttrandefrihetens lov och kraft i att stoppa de krassa överheternas våld på våra själars folkhem? Din text väcker frågor och svar! Gillar den som du förstår!
2016-06-09
  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan