Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

söndrigt utan eftertanke

söndrigt utan eftertanke

föll sig regnet

just innan tilltalet

vann laga kraft

bland de som inte längre

sålde sin tilltro

på politikens altare

 

dagen var ett varsel

bland de som inte längre

varade sina hjärtan

under en svensk sommar

skärpunkten hamnade

någonstans i marginalen

 

särskildheten var ett nytt rum

utrymt sedan länge

varaktigheten framställdes

som en ny version

av tilltro och skönjbarhet

längs korthetens

skrämmande tick tack

 




Fri vers av andrasidan
Läst 313 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-09 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan