Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Återpublicerad - Man säger vad som helst för att sälja vad som helst - Press play...


DIN DAG





i gryningen

stiger röken stilla

från den brinnande

miljöstationen.




fåglar sjunger senvinter.

alla tar dig för vad du är

himmel.




räddningstjänsten ekar ensamhet.

detta gör dig

till vad du är påstår barnen

leker ändå mamma pappa barn

genom alla dina minnen ur

alla sinnen.




om aftonen smeker

vinden ditt glada men

rossliga bröst.




det är din dag i dag.

det är min.


***


©2008-2016jimbjörklund -idiotjim




Fri vers (Modernistisk dikt) av jimrsbjorklund
Läst 358 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-10 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jimrsbjorklund
jimrsbjorklund