Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rubriceringskris

De senaste veckorna hade han svävat fram på lätta moln
Stormarna som härjat under spelade ingen roll
Han hade startat varje dag med att le och känna syrenernas sommarbris
Det hade inte spelat någon roll att världen stått i lågor eller att hans förtvivlan var oändlig
Den enda oro han känner var den om huruvida molnen kunde försvinna
Han hade hoppat från bergstopp till bergstopp för att undvika verkligheten
För den enda meningen han hade just då vår att fortsätta sväva fram
Allt för att han inte fick inse att "tragisk bilolycka på E16" var sista sidan i hans biografi




Fri vers av Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Läst 187 gånger
Publicerad 2016-06-10 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)