Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckan sipprar över kanten

Trippar lätt genom gräset på tå
och himlen är oskyldigt mörkblå
Snurrar runt i ensamma piruetter
där vinden ljuder i egna duetter
Träden vajar till vindens melodi
och himlen är alldeles molnfri
Något där inne bankar och slår
samtidigt det undras om jag får

Tillslut sipprar lyckan över kanten
Den sträcker sig över hela Atlanten










Bunden vers (Rim) av Mirja Johansson
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-12 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mirja Johansson
Mirja Johansson