Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GENERALSTREJK I FRANKRIKE

jag hoppades på generalstrejk

i hela frankrikes land

då hade spektaklet ställts in och

jag hade höjt min vänstra hand

med näven knuten för seger

jag hatar all idrott och sport

fotboll är löjligt och barnsligt

och borde bara blekna bort

 

 

LARZ GUSTAFSSON 12/6 2016

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 289 gånger
Publicerad 2016-06-12 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP