Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet Du?



Vet Du om
hur fin Du är?

Vet Du om
hur speciell Du är?

Vet Du om
hur mycket Du betyder?



Vet Du om
att jag aldrig har känt så här?

Vet Du om
att jag vill allt med Dig?

Vet Du om
att jag blir mindre trasig med Dig?



Vet Du om
hur rädd jag är - att jag ska förlora Dig till någon annan?



Vet Du om
hur mycket jag älskar Dig?






Övriga genrer av lillstrumpa
Läst 536 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-06-12 19:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En mycket fin kärleksförklaring.
2016-06-13

  Lars E Jönsson
Vackert, kärleken är härlig när den är så här.
2016-06-13

  M:tin
Så vackert skrivet om din kärlek!!!!!!
2016-06-12
  > Nästa text
< Föregående

lillstrumpa
lillstrumpa