Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HEMBYGDSJAZZ

hembygdsgubbar

förblir vid sin läst

nöjda med att vara

som folk är mest

hembygdsgubbar

bor kvar i sin by

trivs man i sin ankdamm

vill man aldrig fly

 

 

persson sa si

och svensson sa så

och pettersson har köpt sig

en vinröd renault

hembygdsgubbar

vet vad grannarna gör

alla är så lika

det finns ingen som stör

 

 

midsommarafton

samling igen

och samma "film" som

förra midsommaren

de glada laxarna

dansar igen

men simmar aldrig motströms

de är  sansade män

 

 

LARZ GUSTAFSSON 13/6 2016

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 233 gånger
Publicerad 2016-06-13 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP