Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HIMMELRIKETS LÖFTE


jag tror som singoalla
att himlen existerar
att vilda rosor växer
där livet triumferar
jag säljer ingenting så
behåll er usla soppa
en famn ska ta emot mig
jag är beredd att hoppa


i mardrömmar jag drömt har
jag gått på kyrkogårdar
bland skuggorna av döda
bland minnen hjärtat vårdar
men glädjen bortom graven
är slutmålet för färden
vad hjälper det en själ om
den vinner hela världen?


snart ses vi, ni som seglat
rakt in i soluppgången
min stämma ska förstärka
den unisona sången
där finns det ingen häxa
där finns ingen sibylla
men där finns Jesus Kristus
och Honom ska vi hylla


LARZ GUSTAFSSON 13/6 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 415 gånger
Publicerad 2016-06-13 18:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Varmt tack.
Vi har varit gifta i 26 år.

2016-06-13

  Jeflea Norma, Diana. VIP
NI TVÅ I SOFFAN ÄR MYCKET SÖTTA TILLSAMANS! TEXTEN 8RIM )ÄR UNDERBAR.
2016-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP