Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mull

Låt mig få ligga en stund
nerbäddad i det mull
som en gång var ditt och mitt
som en gång gav oss näring

Där vill jag ligga en stund
låta kroppen känna dess tyngd
låta dela det som måste
och förena det som är möjligt

Sen är det dags att resa sig upp
plantera om och så nya frön
och vänta tills det växer på nytt
i det mull som var och nu blir nytt




Fri vers av me_we
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-14 10:18



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Eko*poesi
2016-06-14
  > Nästa text
< Föregående

me_we
me_we