Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRI ENTRÉ

huvudrollsinnehavarna

i skräckfilmen som jag ser

steg aldrig upp från gravarna

men ska en dag sänkas ner

här är en gratis freak show som

har pågått i många år

jag ångrar alltid att jag kom

och suckar tungt när jag går

 

 

styggelserna jag tvingas se

och lögnerna som jag hör

har adrig varit min kopp té

och sprider en frän odör

varje förkättrad varelse

en potentiell attack

vi krälar runt i dikena

och kallar varandra pack

 

 

LARZ GUSTAFSSON 14/6 2016

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 200 gånger
Publicerad 2016-06-14 14:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag såg om "Fåglarna" här om dagen.
Men nu var det inte skräckfilm som sådan som var kontentan här.
2016-06-14

  Federico Romano
Sällan att jag ser en skräckfilm..
Kanske Dargento eller Hitchock..
2016-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP