Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LEVA I EN SKRÄCKFILM

när du lever i en skräckfilm

i ett kabinett av vax

blir hybriderna morbida

och volymen höjs till max

allt förvrids och perverteras

i ett ögonblick av hat

när du lever i en skräckfilm

och får larver i din mat

 

 

när du simmar fram bland ålar

i en svart flod fylld av lik

eller sitter som på nålar

i vår innerstadstrafik

bland varaner på komodo

eller i en saluhall

kan du alltid få idéer

trots mani och sockerfall

 

 

LARZ GUSTAFSSON  14/6 2016

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 285 gånger
Publicerad 2016-06-14 15:09



Bookmark and Share


  Zingo
träffsäker - obehaglig - dito bild! :)
2016-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP