Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En trötthet

En trötthet
som förtvinar i natten
Tar min själ
och försvinner bort
Mitt blod
Kokar som hett vatten
Ödets käftar
tar mig till dess fort

Men inget
ska mig få sänka
till livets botten
utan slut
Jag vet att
Bara jag kan skänka
mig själv ett liv
och ta mig ut




Bunden vers (Rim) av Lillith
Läst 309 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-06-14 15:15



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Ibland kan det underlätta en hel del om man tar emot en utsträckt villig hjälpande hand ...
2016-06-14

  Arne Ugglemosse
Tjusigt!
2016-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Lillith
Lillith