Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN SYN PÅ SVERIGEDEMOKRATERNA

Quisling var en norrman som gick tyskarnas ärende. Han fick ge namn åt förrädare, femtekolonnare och sådant löskefolk: quislingar. Så kallar vi dem sedan dess. Själv ansåg han givetvis att han handlade i nationens intressen. Men det ansåg inte majoriteten av Norges befolkning, d v s de som inte låtit sig hjärntvättas av nazipropagandan.

Vidkun Quisling avrättades efter att axelmakterna förlorat kriget.

Här i Sverige har Sverigedemokraterna - som ska gälla för att vara "nationellt sinnade" - allierat sig med USA-imperialismens främsta krigsredskap, NATO.

Från början var det alltså tänkt att SD skulle samverka med Vänsterpartiet mot det s k Värdlandsavtalet - som ger NATO rätt att disponera svenskt territorium för sina aktiviteter.

Sedan kovände SD. Jag kallar detta för ett svek. Men inte bara ett svek utan ett förräderi. Landsförräderi. På samma sätt som jag betraktar alla som röstat ja till EU som landsförrädare.

Det här finns det ingen prutmån på för mitt vidkommande. Inte en millimeter.

Hoppas att jag därmed undanröjt allt missförstånd. Att det sedan finns de som VILL "missförstå" och önskar sig en annan Larz Gustafsson är deras mentala problem.

 

LARZ GUSTAFSSON 14/6 2016

 

 

 




Prosa av Larz Gustafsson VIP
Läst 370 gånger
Publicerad 2016-06-14 17:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det kanske är bäst att jag tillägger att jag till skillnad från kvinnan på bilden kommer att hålla mig inom lagens råmärken...
Men i sak har hon rätt. Det var tillvägagångssättet som var felaktigt.

No to NATO!
Krossa NATO!
Leve socialismen!
Död åt rysskräcken!
2016-06-15

  Larz Gustafsson VIP
Nonsens.
NATO är ett led i USA-imperialismens strävan efter världsherravälde.
Jag kommer att göra allt för att sabotera.

2016-06-15

    frun
Kriga har inte varit Sveriges sak sedan stormaktstiden. Nu är landet neutralt och det gör ingenting att vi förlorade Norge. Det blev kanske för jobbigt att ha ett politiskt demokratiskt styre över ett sådant stort herravälde. Dessutom skulle vi ha blivit ockuperade av Ryssland för länge sedan, om vi inte hade skänkt Norge sin självständighet. Nato är till för att hjälpa till i väpnade konflikter, sådana som vi har över allt, även i form av terrordåd, som vi inte ens känner till, det är bara en minoritet som gör. Stickningar på ett sjukhus, senapsgas, vapnen finns här och kriget, och vi säger jaså jaha. Bra så, om man kastar senapsgas tb. så har vi krig, alldeles rätt. Men om vi skulle bli annekterade skulle vi nog bli lite molokna, tycka att ett och annat vapen och ett vapensamarbete inte vore helt fel, ingen får intaga länder i Norden genom vapen.
2016-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP