Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsförundran vid Midsommartid

Hades det intet mer?

Som vill dra ned min
Kropp.I svart sörja
Av meningslöshet.

Vid Nattviolens
oskuldsfulla
doftande tid.

Jag om ingenting ber

Frågar ej längre men
bara Undrar.

Hades det intet mer?




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-14 23:03



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Då delar vi den undran.
2016-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP