Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En låttext som snart har fått sin musik. Om sorg och saknad. Jag har skrivit en del visor/popballader och psalmer. Ofta både text och musik. Ibland med musik av någon annan. Och ibland bara musken till någon annans text. Här blir det text&musik. (Rytmred


Regnar i mitt hjärta

Det regnar i mitt hjärta
Ett ständigt duggregn
Små små droppar faller
Regnar i mitt hjärta
Ett dis av tusen droppar
Som faller som en gråt
Som ingen märker
Jag går omkring i världen
Som en människa bland mänskor
Och bär mitt regn inom mig
som en skam en skuld ett mörker
som en sorg för allt
som aldrig blev nåt av
en saknad och en längtan
och ett rop som tappat bort sin ton
en färg som bleknat
till genomskinlighet

Vart tog du vägen
Den vackraste man
Den godaste mänska
Jag mött…

Du fattas mig du saknas
I varje cell i min kropp
Jag väntar dig mellan raderna
I pauser och mellanrum

Men regnet i mitt hjärta
Säger mig att du är borta
För alltid bortom allt
Som vi skapat av tro och kunskap
Det regnar i mitt hjärta
Varje droppe fylld till brädden
Av liv och av död
Och en färglös evighet




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av lena köster
Läst 480 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-15 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lena köster
lena köster