Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Text om våldyäktsoffer vid sidan av diktmanuset TÄKT, som just blivit klart.


Upprättelse

trevande under
det medvetna
kvistar, damm, skuld

en glipa revar sig
i motljuset
skamlöst

jaget var
en gång förövarens
offer

byggde murar
pansarglas stål
naken hud

nu öppnas
skyttevärnets vägg
mot ljuset




Fri vers av lena köster
Läst 60 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-30 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lena köster
lena köster