Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårt

Det är inte svårt för mig att känna
Eller svårt för mig att bekänna
Det är inte svårt för mig att se
Eller svårt för mig att ge
Det är inte svårt för mig att begripa
Eller svårt för mig att ingripa

Men det är svårt för mig att leva
svårt för mig att fortfarande uppleva








Fri vers av Mirja Johansson
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-19 21:49



Bookmark and Share


  bumerang

Du nuddar något grundläggande i människosjälen. Som nåt väsentligt att söka som man tappat.

Tycker om denna.
2016-07-24

    ej medlem längre
Det är som att Du hugger livet i sten, för att vi andra skall förstå bättre.
2016-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Mirja Johansson
Mirja Johansson