Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när inget finns kvar


inget mer att säga
det finns inte utrymme för
ändlöst många chanser

önskar jag kunde säga
att jag gjort allt
jag kunnat

önskar jag kunde säga
att jag gjort rätt





Fri vers av lisalajsa VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-16 10:20



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Vemodig text som berör!

Om man gör så gott man kan och det inte räcker, så har man i alla fall försökt.
Så tänker jag.
2016-06-16

  Quasimodo
Tron på att det man är och gör är rätt, det finns kvar!
2016-06-16

  Iridescence VIP
Hög igenkänning!
2016-06-16
  > Nästa text
< Föregående

lisalajsa
lisalajsa VIP