Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

carpe diem har aldrig varit för mig


tiden springer fortare
hinner sällan med längre

har aldrig tid att längta
att se framåt

allt jag ser är tillbakablickar
hinner aldrig uppleva det jag är med om

carpe diem har aldrig varit
för mig





Fri vers av lisalajsa VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-16 10:25



Bookmark and Share


  Elina Vacker
Och ändå finns det en anledning till att framrutan på en bil är större än bakrutan ??
2016-06-30
  > Nästa text
< Föregående

lisalajsa
lisalajsa VIP