Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET VARNAS FÖR ISLAMOFOBI

Ponera - vilket Gud förbjude - att attentatsmannen i Orlando varit kristen. Hade då samma personer som i dag varnar för islamofobi varnat för kristofobi? Knappast. Ty kristofobi är legio. Helt legitimt. Kristna är fredlösa och om vi skulle, genom guilt by association, få lida för vad någon galning gjort i USA eller någon annanstans, så skulle de här som i dag månar om muslimerna inte bry sig ett skvatt. Tvärtom skulle de glädja sig.

Kristna har förföljts och trakasserats i århundraden. Ytterst sällan har icke-kristna trädit fram till de kristnas försvar. Man har helt enkelt ignorerat det hela och låtsas som om det regnar. Kristna är nämligen avskum och slödder, avskrap som man vill bli av med. Precis som det står om de två säcktygsvittnena i Uppenbarelseboken: Folk gladde sig när de var döda och låg på lit de parade på gatan.

Dessutom har man gjort tvärtom när det gäller de kristna, d v s samma människor som värnat muslimerna har givit de kristna skulden för korstågen, Ku Klux Klan, inkvisitionen och annat vansinne som inte har ett dugg med kristen tro att göra och som absolut inte initierats av Jesus Kristus utan av maktgalna idioter.

Dubbelmoralen är frapperande. Och avskyvärd. Inget nytt under solen, som det heter i Predikareboken.

 

LARZ GUSTAFSSON 16/6 2016

https://www.youtube.com/watch?v=lpR0qbt41es

 

 

 




Prosa av Larz Gustafsson VIP
Läst 303 gånger
Publicerad 2016-06-16 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP