Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BRYSKT VÄCKT

bryskt väckt

och förd tillbaka

till en dyster verklighet

har ingen

lust att vaka

stirra in i en tapet

luggad

tillrättavisad

som när jag var elva år

men nu

blir den avspisad

som hasar fram i maktens spår

 

 

LARZ GUSTAFSSON  16/6 2016

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 278 gånger
Publicerad 2016-06-16 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP