Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såret som ännu varar

Du är så arg att jag är rädd nu
Flyr hastigt med blicken
men är snabbt där igen
Dina ögon är alldeles svarta nu
Svara mig skriker du nästan

Stegar fram mot dörren
Men du hinner snabbt ifatt mig

Din blick är tillbaka
Du är dig själv igen

Smeker din blick medans jag
närmar mig långsamt
Väntar ut ditt sår som ännu varar

Jag är här nu
Där du vill att jag ska vara




Fri vers av Classico VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-16 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Classico
Classico VIP