Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar



Jag är tåren i ditt öga
Blank och genomskinlig
Liten och skör rinner
jag längst din kind
Rädd för vad som
komma skall
Men du vet väl att
jag känner dina tårar
som mina egna
Att min famn är trygg
när du inte vet vart
du har hamnat


Min älskade lilla tjej,
jag är ju din mamma














Fri vers (Fri form) av Classico VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-01-06 21:27



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Går rätt in i hjärtat. Fin!
2024-01-08

  Boneyfrank VIP
Fina rader! De berörde! Bra början och ett fint slut!
2024-01-07

  DavidM VIP
Samhörighet, starkt speglat i väldigt fin text.
2024-01-07

  KYREUS of Sweden
Närvarande, inkännande...
2024-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Classico
Classico VIP