Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnor



Röster som blickar
som faller platt
som pussel som
aldrig blir lagda

en fågel som tvekar
på den snötäckta grenen

hans blick som varit
varm och öm men som
blivit kall och främmande

stjärnor som tar sats
som flyger utan vingar
som vågar utan att blunda















Fri vers (Fri form) av Classico VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-12-29 22:21



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Intellektuell sk drönare.
2024-01-03

  Boneyfrank VIP
Välskriven dikt som är öppen för olika tolkningar. Den väcker tankar och triggar fantasin. Orden harmoniserar verkligen och bringar tyngd. Gillar skarpt.
2023-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Classico
Classico VIP