Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar






Det är alla
tankar som flyger
som aldrig tycks
tveka en enda
liten sekund

Jag ser hur
dom snuddar
vid grenen
utanför mitt
fönster men
någon sekund
senare flyger
dom vidare
till hustaket

Jag ser
hur
dom
landar
i molnen
och hur
dom sen
återvänder
till mig

Är du vaken
min älskling,
det är jag också

Tankar
flyg igen




Fri vers (Fri form) av Classico VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-02-08 11:04



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Fin dynamik i stroferna mellan det nära och det lite mer fjärran. Gillar också strukturen i dikten, dess takt. Snyggt!
2024-02-12

  Boneyfrank VIP
Fint dikt om tankar, som kan virvla runt, både hit och dit. Man kan släppa dem och man kan välkomna dem tillbaka!
2024-02-09

  KYREUS of Sweden
Ord på hjärtats vingar.
2024-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Classico
Classico VIP