Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fridlyst



Och jag flög av din blick
Jag skämdes inte ens

Visste den var fridlyst
men min längtan var
outhärdligt smärtsam

Ett regnfall i tystnad
på väg att blomma ut
Höstlöv som krattats bort
utan att ha fått chansen

Jag kunde inte
Ville inte
Och gjorde det inte heller

Jag ville flyga





Fri vers (Fri form) av Classico VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-10-30 23:51



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Du lyckas få med mycket på få rader. Skeenden som vävs ihop, och nya episoder. Väldigt fint ordat.
2023-11-01

  KYREUS of Sweden
Passion.....
2023-10-31

  Boneyfrank VIP
Orden harmoniserar och skapar en dikt som väcker intresse. Väldigt effektivt och skickligt gjort. Imponerande.
2023-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Classico
Classico VIP