Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat bakom hjärtat

Tanken bakom tanken
Du har blicken fäst vid mina ögon
Jag är så tyst att du blir kallsvettig
Känslan bakom känslan

Vänder på mig utan att ge dig något gensvar
Hjärtat bakom hjärtat
Du är så nära nu
Håller om mig med all din kraft
Sorg bakom sorg
Slår mig fri till sist
Steg bakom steg
Lås bakom lås
Älskad utan att älska




Fri vers av Classico VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-06-16 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Classico
Classico VIP