Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyra levnadsformer






Ömsom Svinet som bökar
Och Katten som jagar

Däremellan
Kommer Hunden

Som stolt bär på hatten.
Med husse raglandes
Bakefter i Linnekostymen
Och fyllekravatten.

Med bara en läder-
sandal, den andra
I Glömskans dikesren

Och allt är förlåtet!

För han är ju bara
En balanserande Människa.

I en Magisk disig
Midsommar Natt.

I morgon träffar han
På sig själv igen

Men i andra klädnader.




Prosa (Fabel/Saga) av Sefarge VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-06-24 07:53



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Ja det blir tragikomiskt när man skall vara som en "vanlig" människa som ska supa sig full på midsommarafton.
2016-06-24

    ej medlem längre
En fabel med glimten i ögat och djup mellan orden.
2016-06-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Lite tragikomisk midsommarbild målar din penna.
2016-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP