Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför regnar det alltid som mest när klätterrosorna blommar och nu tyngs även pionerna av regnet


När rosorna blommar

När åskan mullrar och regnet öser ner
Då blommar rosor och pioner mer och mer
Fläderbuskar har fullt av blommor vita
Chemtrails mörka moln på himlen dock rita
Blött är det att cykla, blött tycker katten
Men bra att slippa bära ut allt vatten
Önskar ändå lite uppehåll och sol
Så man kan sitta ute i en solstol.

Vill gärna passa på av blommor njuta
Bara sig bekvämt mot hammocken luta
Lukta på pioner och fascineras
Se humlorna som kring blomster enas
Ännu kommer soliga varma dagar
Som livsnjutare mången gång behagar
Grillning och picnic i det gröna blir det
Skatorna har hittat till körsbärsträdet




Bunden vers (Rim) av Maria Eliasson
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-16 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Eliasson
Maria Eliasson