Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag tänker på dig ...

... och allt det
du får mig
att känna 
i varje skrymsle och vrå 
inom hela mig ...

... då minns jag
hur du tände 
eldarna inom
som fick
min själ att vakna
och fylla mig
med all den magi
som mina händer,
min kropp, min röst
och min blick
förmedlade till dig
när du låg nära tätt intill ...

... kände på mig
och lät
mina händer och läppar
läsa och uforska
varje liten millimeter 
av hela dig ...

Vet att du då kände
att jag verkligen
älskar och vill hela dig
inte bara nu
inte bara sen
utan för resten av livet
ständigt och jämt ...

Längtar dig, min älskling ...

... ty det du får mig känna
berättar att Universum
och livet i sig 
redan sedan länge bestämt
att du är ämnad för mig
så som jag jämväl är ämnad för dig ...

Väntar inte på en oviss framtid
utan lever verkligen här och nu ...

... Du har kommit att bli
själva meningen och innebörden
i det som är detta mitt liv ...

Så att se till att jag lever
här och nu
gör jag allra bäst 
genom att göra allt jag förmår
för att det en dag
ska kunna bli 
du och jag 
tillsammans ett vi
som är ämnat att förbli ...

... såväl här och nu
som bortom rum och tid ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-06-17 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP