Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara ett skäl bland oändligt många miljoner andra till varför jag älskar dig och vill vara med dig resten av mitt liv ... varje dag ...


En regnig dag som idag ...

... är 
alldeles perfekt
som exempel på
varför vi behöver varandra
du och jag ...

Tänk om 
du vore här hos mig
då skulle jag
kunna hålla om
nära tätt intill
och värma dig ...

Regniga dagar
är liksom alldeles
perfekta dagar
för dig och mig ...

Precis som 
alla andra 
soliga eller blott molniga
dagar så är jämväl ...

Saknar hela dig, älsklingen min ...

Längtar dig 
med hela min kropp och själ ...




Övriga genrer av Peter Stjerngrim VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-06-18 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP