Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet... sedan döden...


Livet svassar...


Nu livet svassar

på vägen förlägen tassar

döden bakefter




Fri vers av Rimsmeden
Läst 403 gånger
Publicerad 2006-05-08 08:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rimsmeden