Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vitt pulver

Vitt pulver
Ska det hjälpa
Att slåss mot ditt inre

Bjuder djävulen på fest
Dansa med den röde natten lång
Hög likt en flaggstång

När gryningstimma skimrar
Tar han dig till källaren
Där fukten är svett
Bjuder kniven
Att lindra ångesten

Hur vinner man
Mot sin största fiende
Om den är du själv
Där djupaste ärren är frågor
Utan svar





Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-19 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP