Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill bara vara

Låt mig gråta ut det
Låt mig skrika ut det
Låt mig vråla ut det
Låt mig slå mig ur det
Låt mig sparka ut det
Låt mig springa ifrån det
Låt mig glömma bort det
Låt mig sova ifrån det

Låt mig bli fri från det
Låt mig bara vara.




Fri vers av Mirja Johansson
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-04 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mirja Johansson
Mirja Johansson