Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mardrömmar

Vaknar upp med ett ryck

Rädd

Vill skrika rakt ut i intet
Vill få ut det illasinnade
Det som växer och växer

Förtvivlad

Varje muskel drar ihop sig
Det låser sig med ett klick
Sittandes vid sängkanten

Ensam

Skriket kommer aldrig ut i intet
Det stannar någonstans i halsen


När blev det här vardag?





Fri vers av Mirja Johansson
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-31 12:33



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Stark och bra text som berör!
2016-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Mirja Johansson
Mirja Johansson