Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om du hade sett det här hade du nog skrattat åt mig


Älskade du, du försvinner väl inte än?

Du har ont, du har väldigt ont ibland
Men självklart hindrar det inte dig från att le
skratta och säga att du inte kan klaga över det

Älskade du, du som uppfostrat mig och varit
den där styrkan och stöttepelaren, den där
tryggheten som alla behöver i sitt liv.
Du som bråkat med mig och du som älskat mig

Du som faktiskt fortfarande älskar mig

Förlamning drabbar min kropp, förbannade kropp,
Varför tar jag inte vara på den sista tiden?
Hur kan någon någonsin ta vara på den sista tiden?
Jag kan inte säga ett ord till dig utan sitter bara med
telefonen i handen, ditt nummer inknappat men utan
det där sista trycket.

Älskade du.. jag ska ringa dig,
jag ska säga att jag älskar dig,
men jag kan inte idag.
Jag försöker igen imorgon.




Fri vers av Mirja Johansson
Läst 330 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-19 23:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, jag håller fast vid att Du skall bli filmare; du är mycket bildsäker i det Du skriver.
2016-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Mirja Johansson
Mirja Johansson