Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man har just satt sig på ett tåg, en mobiltelefon ringer...


INFÖR DÖDEN

i stridens hetta
brinner kablarna
i stridens hetta
korsas sablarna
men inför döden
blir vi mycket små
och vi står inte pall
för trycket då



beskedet kommer
som en iskall dusch
en dyster skiss som
gjorts i kolsvart tusch
det gör mig ont att
se dig lida så
och jag vill inte passivt
titta på

LARZ GUSTAFSSON 20/6 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 254 gånger
Publicerad 2016-06-20 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP