Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öken

Lider av poetisk torka
Hjärnan på sig själv slagit knut
Inga tankar kommer ut
Att skriva jag inte orka




Fri vers av Maggan
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-20 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maggan
Maggan