Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strange

Vi alla vill fly från monstret
ta sin beska medicin med en nypa socker
alltför rädda att va
den som får vingarna avslitna när ni lämnar ert skal
det finns där på listan över vad man gjort
vartenda sätt som jag är känslomässigt skadat gods
dom bara tror att jag inte är vanlig nog
enligt mig är att vara vanlig vanligt nog
så innan du överväger att prata mot
bör du överväga vem du pratar mot
innan du tar dig ton, se till att det du säger stämmer
så det inte klingar falskt om ditt klagorop
så ta en dos lugnande och tagga ner
eller ta en dos uppare och tagga med
så gör vi något dumt tillsammans
skit i konsekvenser låt oss leva för en stund tillsammans




Fri vers (Spoken word/Slam) av Ap
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-20 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ap