Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brieost

Du är bara 29
Fyller väl 30
Du kan så mycket
Var har du lärt dig allt?

När din mor dör
Tar pengarna slut
Självständig och oberoende
Var har du din stat?

Kör på högljutt och valfritt
Det är så jag vill ha det
Färga håret eller låt det gro
Vad har du för sammanbrott?

Se på mig om du söker ungdom
För jag ser på andra för att åldras
Lägger inte ner min själ
Vad har du för ursäkt?




Fri vers av Arvast
Läst 384 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-21 00:41



Bookmark and Share


  i af apa
hårda
skavande kanter
brieostens kusin!

gillar ett´!
2016-06-21

  överlevaren VIP
Gillar rytmen!
2016-06-21

  KattenKin VIP
Udda. Ingenting passar ihop, vilket passar mig ikväll.
2016-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Arvast
Arvast