Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saker man kommer på under en lunchrast

När man väl kommit på att man är en
Narcissistisk idiot med storhetsvansinne
Styrd av sin överlevnadsinstinkt och
Vilja att reproducera sig
När man väl kommit på att man inte alls är
Särskilt speciell utan ganska normal

När man kommit på just det kan det först bli lite pinsamt...

Men sedan kommer man på att livet är rätt enkelt
när man kommit på det där pinsamma jag kommit på

När man kommit på det behöver man exempelvis
inte längre vara rädd för att dö

Dör jag imorgon så dör jag som en lycklig idiot med vetskapen om
att det alltid finns en ny idiot i ledet bakom mig redo att göra om
samma misstag som jag har gjort

Jag är en egoist också

Det är något jag kommit på på en lunchrast.




Fri vers av palindrom
Läst 187 gånger
Publicerad 2016-06-21 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

palindrom
palindrom