Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenmanslandet

Ingenmanslandet

Platsen dit man kommer

När man vandrat längs lögnens väg alldeles förlänge

Platsen där ingenting kan växa

Platsen där allt ruttnar

Endast självförakt och bitterhet finns att finna längs lögnens väg

Vägen till ingenmanslandet





Fri vers av palindrom
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-03 05:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

palindrom
palindrom