Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solzjenitsyns budskap

I en korrupt värld
gör man nog bäst i
att vända frågorna om varför

Inåt istället för utåt

Ty världen är blott en reflektion
Av ens egna delade hjärta

Lös din egen korruption
Å se hur världen förändras




Fri vers av palindrom
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-11 11:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Synden finns i alla.
2017-02-11

    jaybird
"Lös din egen korruption
Å se hur världen förändras"
Några få har mentalt kapital att lösa denna korruption.
Hjärtat till vänster, plånboken till höger.
Mycket tankeväckande formulering. Bra.
2017-02-11
  > Nästa text
< Föregående

palindrom
palindrom